Социалист прогнозира на кого може да връчи Румен Радев третия мандат. БСП е за

...
Социалист прогнозира на кого може да връчи Румен Радев третия мандат. БСП е за
Коментари Харесай

Гечев, БСП: Президентът може да даде третия мандат на ДПС

Социалист прогнозира на кого може да връчи Румен Радев третия мандат. 

" БСП е за незабавни избори „ две в едно “, това съобщи в Плевен националният представител от „ БСП за България “ проф. Румен Гечев, съобщи БНР.

Професор Гечев разяснява в Плевен позицията на БСП след провелите се съвещания при президента Радев.

" Когато президентът е попитал ръководителя на партията Корнелия Нинова:  " Какво е вашето мнение и по какъв начин вие бихте постъпили ", е казано нещо, което не е ново. Президентът може да избере третият кой да бъде, уточни още Гечев.

" Ако даде на БСП, автоматизирано значи, че БСП ще върне и ще желае избори. А дали той ще даде на БСП, той има, по Конституция, избор. Няма по какъв начин да знам на кого ще даде. При тази конюнктура, в случай че се стигне до подобен трети кръг, това е към този момент моя персонална прогноза и не наемам никой, по-вероятно би било той да опита с друга партия. Очевидно няма да бъде " Възраждане ", няма да бъде и Има подобен народ. Още повече че те имаха подобен опит ", добави Гечев, написа novini.bg.

" Много е евентуално, в случай че се стигне до трети кръг, това да бъде ДПС. Те може и да се опитат да създадат нещо с ГЕРБ и, вероятно, други партии. Това е вид. Другият вид е експертно държавно управление, само че дано да забележим по какъв начин ще мине първият кръг ", сподели още националният представител.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР